ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online
Onze werkwijze

Voor de realisatie van een website of webshop hanteren wij een heldere werkwijze. De verschillende stappen binnen onze werkwijze zorgen ervoor dat we enerzijds snel kunnen werken en anderzijds een hoge kwaliteit kunnen garanderen. In tegenstelling tot veel online website-builders kun je bij ons rekenen op persoonlijk contact met onze medewerkers.

Hieronder zie je de verschillende stappen van onze werkwijze uitgewerkt.

Start

Tijdens een kort overleg nemen we de verschillende elementen van de website door en bespreken we het doorvoeren van de huisstijl. Ook maken we op dat moment de planning definitief, zodat je weet op welk moment content aangeleverd dient te worden of op welk moment de website getest kan worden.

Design

Op basis van een standaard layout werken wij het design van jouw website uit. In dit design verwerken we de huisstijl, zodat de website naadloos aansluit bij alle andere uitingen van jouw bedrijf of organisatie.

Content creatie

Omdat we werken met een standaard website structuur en een vooraf bepaalde layout van de pagina's, kun je parallel aan de designfase al gaan werken aan de content voor de website. Concreet betekent dit dat we voor alle pagina's teksten en foto's willen ontvangen. Natuurlijk kunt u rekenen op ons advies als u vragen heeft over het schrijven van teksten of publicatierechten van foto's.

Technische realisatie

Zodra het ontwerp van de website gereed is, starten we met de technische ontwikkeling van de website. Elke website of webshop leveren wij met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je altijd en overal zelf de website kunt aanpassen en uitbreiden met extra pagina's.

Livegang

Nadat we samen met jou de website hebben getest, is het tijd om de website 'live' te zetten. Vanaf dat moment is jouw website door iedereen te bekijken en zijn de zoekmachines in staat om de website te indexeren en op te nemen in hun zoekresultaten. Dat is elke keer weer een feest.

Meten en optimaliseren

Op het moment dat de website live staat, is het mogelijk om de prestaties van de website te meten. Bijvoorbeeld, hoeveel bezoekers heeft de website per week of hoeveel aanvragen worden er verstuurd? Wij helpen je graag om nog betere resultaten te behalen met jouw website. Denk hierbij aan zoekmachine-optimalisatie en online adverteren. 

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief