ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Umbraco website

Door middel van dit CMS ben je in staat om de website geheel zelf te onderhouden. Het Umbraco CMS is zo gemaakt dat het zeer gebruiksvriendelijk is en op alle designs toepasbaar is. Ook wanneer je geen kennis van website technieken heeft. Wanneer je een programma als Word kunt bedienen, ben je zeker ook in staat om het Umbraco CMS te gebruiken.

ClickSite beschikt al over verschillende modules die wij in Umbraco kunnen implementeren. Bijvoorbeeld een video galerij, foto galerij of een nieuws module.
Door op jouw website in te loggen, kunt je deze actueel houden. Er is tevens een online handleiding beschikbaar. Overigens kun je altijd terugvallen op de support van ClickSite, mocht het je onverhoopt toch niet lukken.

Ben je geïnteresseerd in het Umbraco CMS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief