ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online
Over ClickSite

ClickSite is in 2009 ontstaan uit de overtuiging dat niet elke website of webshop vraagt om een maatwerk oplossing. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis maken wij gebruik van pasklare oplossingen waar veel ondernemers erg blij van worden. Want onze oplossingen zijn betaalbaar, compleet en bovendien snel inzetbaar.

Onderdeel van Vrolijk Online

ClickSite is een onderdeel van Vrolijk Online. Vrolijk Online is een online bureau dat bestaat uit een team van ervaren, (dol)enthousiaste mensen die al veel bedrijven en organisaties blij hebben gemaakt met sterke online oplossingen. In tegenstelling tot ClickSite houdt Vrolijk Online zich met name bezig met maatwerk websites, webshops en online marketing. Daar ontstaan de ervaringen en de bouwstenen die we vervolgens in de pasklare oplossingen van ClickSite verwerken.

Vrolijk Online

Ga naar de website van Vrolijk Online voor meer informatie over onze diensten en onze mensen.

Ga naar Vrolijk Online

ClickSite werkt onder andere voor

Vektis

Business intelligence partner in de zorg

Certitudo Capital

Specialist in vastgoed

MSK

Groothandel voor pedicuren en schoonheidsspecialisten