ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Vektis intelligence voorzien van een nieuw, fris uiterlijk

De website van Vektis Intelligence bevat enorm veel informatie over de zorg. Om dit beter benaderbaar te maken is deze website in zijn geheel geoptimaliseerd.

Data beter benaderbaar

Vektis Intelligence geeft op basis van declaratiedata inzicht in het gebruik van zorg. In de loop der jaren zijn er veel factsheets bijgekomen waardoor de oorspronkelijke opzet niet meer voldeed. Daarom hebben we de site op diverse punten aangepakt en voorzien van een nieuw, fris uiterlijk. 

Wat is er veranderd?

Ten eerste hebben we de zoekbalk een prominente plaats op de homepage gegeven. Bezoekers kunnen zo snel op zoek naar de gegevens. Bezoekers die op zoek zijn naar informatie uit een bepaalde categorie kunnen de grote buttons daaronder gebruiken. Tenslotte worden de laatste factsheets getoond. Omdat de oude infobalk aan de zijkant is verdwenen, kon alles wat ruimer en overzichtelijker worden opgezet.

Aanmelden voor de nieuwsbrief, het nieuwsoverzicht en de social media kanalen hebben een eigen plek gekregen onder de factsheets.

Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op de website van Vektis Intelligence.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief