ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Wat gaat ons favoriete CMS, Umbraco in 2019 brengen?

2019 is een belangrijk jaar voor Umbraco. Naast de verdere ontwikkeling van Umbraco Cloud zullen er onder meer Umbraco 8 en Umbraco Headless uitkomen.

Umbraco Cloud

Umbraco is al lange tijd ons favoriete CMS. Één van de reden is dat Umbraco altijd bezig blijft met het verbeteren van de gebruikerservaring, snelheid en de ontwikkeltijd van het beheersysteem. Dit leidde onder meer tot Umbraco Cloud, waarmee het mogelijk is het ontwikkelproces te versnellen. Ook zorgt Umbraco Cloud er automatisch voor dat de website altijd voorzien is van de laatste Umbraco CMS versie.

Umbraco 8

Ook zal Umbraco 8 naar verwachting ergens dit voorjaar uitkomen. Hiermee wordt het mogelijk om marketing automation te gaan gebruiken binnen de website. Zo kunnen acties zoals bedankpagina’s bij aankopen van producten en andere triggers worden ingesteld. Ook zal de ondersteuning voor meertalige websites verder in het CMS worden verwerkt. Dit betekent dat het veel eenvoudiger zal zijn om webpagina’s in meerdere talen beschikbaar te maken voor je bezoekers. Op dit moment is het nog niet duidelijk of het mogelijk is om een recente Umbraco 7.13.1 (de laatste versie op dit moment) installatie te migreren naar Umbraco 8.

Umbraco Headless

We lezen steeds meer over Headless in de online wereld. Door Headless te ontwikkelen is het mogelijk om data uit een CMS te gebruiken voor meer dan enkel een website. Zo kan de date uit een CMS ook eenvoudig gebruikt worden voor bijvoorbeeld een Smartphone app.

Het is nog niet bekend wanneer Umbraco Headless exact beschikbaar gaat komen.

Wij houden je op de hoogte

Met deze ontwikkelingen weten we dat we in 2019 met Umbraco onze websites nóg gebruiksvriendelijker en stabieler kunnen opleveren. Wij houden je graag op de hoogte!