ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Uitbaeterij De Viersprong lanceert nieuwe website

Al jaren is Uitbaeterij De Viersprong uit Batenburg een trouwe klant van ClickSite. Nu werd het tijd voor een nieuwe responsive website die geheel zelf kan worden onderhouden.

De opdracht

De eigenaren van Uitbaeterij de Viersprong merkten dat steeds meer bezoekers de website met mobiel en tablet bezochten. Vooral van dagjesmensen die het pittoreske Batenburg bezochten. De oude website was niet responsive waardoor deze moeilijk te lezen was op mobiele apparaten. Tijd voor een nieuwe, responsive website dus.

De uitwerking

Vormgeving

Een uitdaging: de vormgeving moest vanwege de doelgroep enigszins klassiek blijven, maar moest wel op alle apparaten goed tonen. We hebben gekozen voor een modern, fris webdesign. De klassieke sfeer hebben we weten te behouden door het gebruik van sfeervolle foto's en titels in een lettertype met schreef.

Techniek

Als responsive framework is gekozen voor Foundation. Een robuust frontend framework wat het opzetten van responsive websites een stuk makkelijker maakt. Als CMS is uiteraard gekozen voor de laatste versie van Umbraco, het meest gebruiksvriendelijke CMS. We hebben Umbraco geheel op maat ingericht, zodat de klant de website zelf makkelijk kan onderhouden.

Resultaat

Het bezoekersaantal is sinds de nieuwe website toegenomen en de verhuur van horeca loopt ook beter. 

Benieuwd? Bekijk de website op www.uitbaeterijdeviersprong.nl

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief