ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Nieuwe website voor OJBS De Lichtstraat

Bij de leukste school van Vught hoort ook een leuke website. Met veel plezier hebben wij deze website voor OJBS De Lichtstraat gemaakt.

De vraag van OJBS De Lichtstraat

De klant vroeg ons om een informatieve website die boven alles het karakter van OJBS De Lichtstraat goed over weet te brengen. Het resultaat is een website met frisse kleuren, grote sprekende foto's en prettig te lezen pagina's.

Het gemak van een Quicksite

Voor de website van OJBS De Lichtstraat hebben we gebruik gemaakt van een Quicksite: ons concept waarmee we razendsnel een betaalbare website kunnen ontwikkelen. Dit is mogelijk omdat onze Quicksites gebruik maken van een standaard layout en standaard functionaliteiten. Voor veel ondernemers en organisaties zijn de standaard zaken die wij met een Quicksite leveren meer dan voldoende.

Zo ook voor OJBS De Lichtstraat. Zij zijn erg tevreden met hun website die zelf kunnen beheren met ons gebruiksvriendelijke CMS.

Wij wensen het team van OJBS De Lichtstraat veel succes en plezier met hun website.