ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Nieuwe website voor Dutchloft

Dutchloft is een aanbieder van huurappartementen, in eerste instantie in de regio van Eindhoven. Nu de eerste projecten een feit zijn, was het tijd voor een online presentatie.

Over de website

Via de website wordt het huuraanbod gepresenteerd en kunnen geïnteresseerden hun interesse kenbaar maken via de makelaar danwel de huurorganisatie. De eerste objecten staan reeds op de website en de lijst wordt in 2019 uitgebreid.

De website bevat een Umbraco CMS waarmee de klant alles zelf in eigen beheer heeft. Aan een woning kunnen specificaties gekoppeld worden, afbeeldingen en plattegronden. De organisatie met wie men contact kan opnemen bij interesse kan ook in de backend worden ingevoerd.

Het resultaat bekijk je op https://www.dutchloft.nl