ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

ClickSite feliciteert MKB Media

De afgelopen weken stond onze Facebook pagina in het teken van onze jubileum actie waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden.

5 jarig jubileum

De afgelopen weken stond onze Facebook pagina in het teken van onze jubileum actie waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden. Speciaal voor ons 5-jarig jubileum geven wij leuke diensten gratis weg. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was onze pagina liken en je gegevens achter te laten.

Groot succes!

De actie was een groot succes. Niet alleen hebben we er in een korte tijd heel wat nieuwe Facebook fans bij maar ook ruim 50 mensen deden mee aan onze actie.

Gisteren zijn alle deelnemers in een grote pot gegaan en is de winnaar door onze oprichter Joris Maas getrokken. De winnaar van onze jubileum actie is geworden Felix Barenholz van MKB Media!

Wij feliciteren Felix met zijn prijs, social media diensten ter waarde van €500,00!

Alle andere deelnemers bedankt voor jullie "like" en deelname. Blijf ons vooral volgen voor leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief