ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Zoekmachine optimalisatie

Is een website mobielvriendelijk? Is een website veilig? Laad de website snel? Bevat de website relevante content? Google en andere zoekmachines tonen de meest relevante websites op basis van een groot aantal variabelen. Wij helpen je graag om jouw website beter gevonden te laten worden.

Google

Als mensen actief op zoek zijn naar een specifiek product of dienst dan maakt men nog steeds erg veel gebruik van Google. Op basis van de ingevoerde zoektermen laat Google, naast enkele betaalde plekken, een lijst van de meest relevante websites zien. Google bepaalt de mate van relevantie op basis van een groot aantal variabelen. Is een website mobielvriendelijk? Is een website veilig? Laad de website snel? Bevat de website relevante content?

Contentoptimalisatie

Naast de technische zaken die de rating van een website beïnvloeden houden wij ons ook graag bezig met het optimaliseren van de content voor zoekmachines. Wij kijken met jou naar de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt en zorgen dat deze in een juiste mate en op de juiste wijze aanwezig zijn op de verschillende pagina's.