ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Webvideo producties

De kracht van een professionele video is groot.
Met een korte, goed geregisseerde en betaalbare webvideo kun je veel bereiken.

Professionele videoproducties

Een professionele videoproductie in mijn website? Is dat wel betaalbaar? Ja hoor! ClickSite realiseert multi-inzetbare videoclips voorzien van een doordacht script. Afhankelijk van jouw wensen en doelen (wij adviseren je ook graag) wordt bepaald wat de benodigdheden zijn. Dat kan een eenvoudig script zijn, maar ook een oplossing waarbij een goede regie en wellicht licht, geluid en/of een voice-over van belang is.

Enkele toepassingen zijn productvideo's, bedrijfsfilms of commercials ten behoeve van narrowcasting of social media. Bekijk de voorbeelden en laat ons jouw wensen weten.

Optioneel kun je gebruik maken van extra diensten om een webvideoproductie nog meer glans te geven, zoals: een regisseur op locatie, een geluidsman op locatie, grimmage, acteurs, greenscreen techniek, extra animaties, ondertiteling en meer. De keuze hiervoor is uiteraard afhankelijk van het doel. Wij adviseren je graag.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief