ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Webteksten

Goede webteksten ondersteunen het doel van de website en hebben een positief effect op de vindbaarheid van jouw website.

Goede webteksten onderscheiden zich doordat ze kort en krachtig zijn en je intuïtief leiden naar dat wat je zoekt. Maar dat heeft ook alles met een goede interactie van de website te maken. De tekstschrijver van ClickSite houdt daarom altijd jouw (conversie)doelen in het achterhoofd.

Maar goede webteksten zijn niet alleen geschreven met het oog op interactiviteit. Google bepaalt de positie van jouw website in de zoekmachines onder andere door de inhoud van de verschillende pagina's. Het is dus ook erg belangrijk dat bepaalde woorden op een juiste manier in de webteksten terugkomen.

Behalve het schrijven van zoekmachine-vriendelijke en resultaatgerichte webteksten verzorgen wij op aanvraag ook al jouw vertalingen. Neem eens contact met ons op!

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief