ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen onze websites bij voorkeur met het zeer gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Met dit CMS kun je jouw website gemakkelijk zelf onderhouden. Onze ontwerper heeft hierbij volledige vrijheid in het webdesign. Daarnaast ontwikkelen wij op aanvraag ook Wordpress websites of websites zonder een CMS.

Toegankelijk

De website wordt helemaal volgens de laatste standaarden opgezet. Dit betekent dat deze responsive wordt gemaakt zodat het er professioneel uit ziet op alle schermen (geschikt voor alle dragers van mobiel, tablet tot laptop en desktop) en in alle gangbare browsers. De website wordt standaard voorzien van Google Analytics.

Online vindbaar

De pagina’s worden zó ingericht dat Google alle pagina’s goed kan lezen en indexeren. Het is belangrijk om de website ook te vullen met het oog op vindbaarheid. Wij zullen je op weg helpen met goede tips en instructies bij het vullen. In een tweede fase zou je als optie nog aan een optimalisatietraject of online adverteren kunnen denken voor extra bezoekers.

Zelf te onderhouden

Om het onderhoud te vergemakkelijken staat aan de basis van de website het gebruiksvriendelijke en modulaire Umbraco open source CMS. Met het Umbraco CMS kun je eenvoudig zelf bestaande content aanpassen of nieuwe pagina's aanmaken. Natuurlijk kun je dit ook aan ClickSite uitbesteden.

ClickSite is erg enthousiast over Umbraco. Niet alleen omdat het geheel op maat achter de website wordt geplaatst en hierdoor zeer gemakkelijk is te bedienen (ook door gebruikers met weinig ervaring), maar ook omdat het nauwelijks gevoelig is voor updates en patchen.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief