ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Webshops

Een webshop is een website met één hele duidelijke functie: het direct, online verkopen van producten. Net zoals bij onze websites geldt dat wij onze klanten een betaalbare oplossing bieden met de meestgebruikte functionaliteiten. Met onze pasklare webshops kunnen slimme ondernemers snel hun producten online aanbieden.

Een passend en aantrekkelijk design

Om de bezoeker van jouw webshop direct het juiste, veilige gevoel te geven, zorgen wij voor een aantrekkelijk en modern design dat mooi aansluit bij jouw merk en huisstijl. 

Een verleidelijke presentatie van jouw producten

Onze pasklare webshop is ingericht om jouw producten op een verleidelijke wijze te presenteren aan de bezoekers. Naast heldere en filterbare overzichtspagina's heeft elk product een eigen productpagina. Op de productpagina kan een product sterk worden uitgelicht met foto's, teksten, producteigenschappen en video's.

Een gebruiksvriendelijk betaalsysteem

Op het moment dat een bezoeker besluit om jouw product te kopen dan is het essentieel dat hij of zij een laagdrempelig betaalproces kan doorlopen. Een gebruiksonvriendelijk betaalproces kan ertoe leiden dat een bezoeker afhaakt. Om deze reden hebben wij veel aandacht besteed aan de afronding van de bestelling en de betaling. Eenvoudig, kort en gekoppeld aan alle gewenste betaalmethodes.

E-commerceplatform Magento

Naast onze eigen pasklare webshopoplossing is het ook mogelijk om het welbekende E-commerceplatform Magento in te zetten. Magento leent zich uitstekend voor een webshop die vraagt om meer uitgebreide functionaliteiten of een groter aantal producten. Wij adviseren je graag over jouw webshop.