ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Webdesign

ClickSite kan jouw website voorzien van een professioneel webdesign.

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een professionele website. Afhankelijk van het budget bepalen wij samen de beste aanpak van een pragmatische template tot een uitgebreidere aanpak, waarbij wij een complete blauwdruk maken met alle mogelijke klikscenario's per doelgroep.

Uiteindelijk wil je realiseren dat de bezoeker zich direct in je website herkent, je website een professionele indruk achterlaat en dat de website in staat is een bezoeker "in de watten te leggen" en naar een conversie stuurt.

Een goede website valt of staat bij een professioneel webdesign. Door onze jaren aan ervaring in het vertalen van marketing naar een online plaatje zijn wij in staat om op een betrokken en betaalbare wijze jouw onderneming online "in de markt" te zetten.

Wij ontwerpen jouw website volgens de laatste standaarden, zodat deze bijvoorbeeld ook perfect op mobiele apparaten wordt getoond.

Neem gerust eens contact met ons op voor een advies.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief