ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Een betaalbare, responsive website

Omdat wij vinden dat niet voor elke website het wiel opnieuw uitgevonden hoeft te worden, hebben wij voor slimme ondernemers een pasklare oplossing ontwikkeld. De pasklare oplossing, die wij Quicksite noemen, kunnen wij razendsnel realiseren en is bovendien enorm betaalbaar. Een Quicksite is een complete, responsive website die je eenvoudig zelf kunt aanpassen en uitbreiden door middel van een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS).

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die op elk device en op elk schermformaat goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is. Een website die goed wordt weergeven en gebruiksvriendelijk is, wordt ervaren als een weerspiegeling van je bedrijf. En het heeft boven alles een positieve invloed op de conversie, zoals het plaatsen van een aanvraag, van een website.

Naast de prettige ervaring voor de bezoeker heeft een responsive website ook invloed op het aantal bezoekers van je website. Zo wordt een website die slecht wordt weergegeven op mobiele apparaten minder snel getoond in de zoekresultaten van Google.

Zelf te beheren en uit te breiden

Een Quicksite wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) waarmee je zelf op elk moment en vanaf elke plek je website kunt aanpassen. Door regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen, laat je aan je bezoekers zien dat je een actieve organisatie bent. Een website die met regelmaat nieuwe content krijgt, wekt meer vertrouwen dan een website met gedateerde content, toch?

Met ons beheersysteem kun je eenvoudig bestaande teksten aanpassen, nieuws/blogberichten plaatsen, nieuwe projecten toevoegen en de website verrijken met nieuwe pagina's. Ga aan de slag! Want een (online) actieve onderneming wekt vertrouwen bij de doelgroep.

QuickSite. Een complete website voor maar € 2500,-

ClickSite biedt naast maatwerk oplossingen ook een vast stramien voor websites. Een betaalbare oplossing inclusief beheersysteem om de website te onderhouden, waarmee u er weer jaren tegenaan kunt!

Meer informatie