ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Online marketing

Online Marketing is een verzamelnaam voor verschillende online middelen zoals online adverteren, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het gebruik van social media. Natuurlijk vallen een website en webshop ook onder deze noemer, maar op deze pagina richten wij ons op de werkzaamheden en producten die vaak als aanvullend en ondersteunend worden ingezet om meer relevante bezoekers naar een website te leiden.

Meer relevante bezoekers voor uw website

Je hebt al een bestaande website of een webshop maar je wil graag meer bezoekers op je website die een dienst afnemen of een product kopen. Wij kijken graag met jou naar jouw doelgroep om vervolgens te adviseren welke vorm van Online Marketing het meest geschikt is. Natuurlijk houden we rekening met het beschikbare budget.

Hieronder hebben we enkele van de meest gebruikte Online Marketing middelen uiteengezet.

Online adverteren

Online adverteren is bijzonder interessant als je morgen (lees: heel snel) al meer bezoekers op je website of webshop wil zien. Dat betekent ook dat we heel snel kunnen concluderen of een advertentie werkt of niet werkt. En als een advertentie niet werkt dan kan deze direct worden stopgezet of worden aangepast.

De keerzijde van online adverteren is dat het gedreven wordt door geld. Door meer geld in te zetten krijgen jouw advertenties meer zichttijd of betere posities. Natuurlijk adviseren wij je graag hoe je het beste resultaat haalt met jouw budget.

Er zijn vele vormen om online te adverteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adverteren op websites, Google (Adwords) advertenties, Facebook advertenties en Youtube advertenties. 

Social Media

Ook de actieve aanwezigheid van jouw bedrijf op social media kan zorgen voor het nodige verkeer naar jouw website. Maar op social media kun je ook de branding van jouw werk aanpakken. Wil jij dat jouw bedrijf of organisatie wordt gezien als een innovatieve speler op de markt? Schrijf enkele berichten die deze specifieke eigenschap van jouw bedrijf onderstrepen.

Graag kijken wij met jou naar de specifieke doelstellingen van jouw bedrijf om vervolgens een social media plan uit te werken die deze doelstellingen ondersteunt. 

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief