ClickSite promoveert naar Vrolijk Online!

ClickSite is al jaren een onderdeel van digitaal bureau Vrolijk Online. Vanaf 1 januari 2020 verdwijnt de naam ClickSite. Bestaande klanten en overeenkomsten gaan over naar Vrolijk Online. En dat is niet zomaar een overgang, maar een echte promotie! Vrolijk Online biedt namelijk meer mogelijkheden, kennis en kwaliteit. Kortom; meer dienstverlening.

We heten je van harte welkom!

Vrolijke groeten,
team Vrolijk Online

Op naar Vrolijk Online

Google promotie

Google is nog altijd de bekendste en meest populaire zoekmachine van Nederland. Geen wonder dat je jouw bedrijf hierin ook terug wil vinden. ClickSite draagt daaraan bij, door het toepassen van 'zoekmachine-vriendelijke technieken' bij het ontwerp van jouw website. Op deze manier wordt de ranking bij Google positief beïnvloed en zal jouw website sneller gevonden worden.

SEA en SEO

Wilt je een topresultaat met specifieke zoekwoorden in Google behalen, dan dien je complexere middelen in te zetten. ClickSite biedt een tweetal methodes om de resultaten van jouw website te vergroten; zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA ofwel Google Adwords).

Jouw branche en concurrentie zijn sterk bepalend voor de keuze. Het bepalen van jouw ambities (en budget) in combinatie met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is de juiste start om te bepalen welke middelen het best kunnen worden ingezet.

Google Local pakket

Speciaal voor de kleinzakelijke doelgroep die voornamelijk regiogebonden is, heeft ClickSite het zogeheten "Google Local pakket" bedacht. Een uniek en efficiënt pakket wat speciaal gericht is op de lokale ondernemer of winkelier.

Neem contact met ons op en laat je adviseren door onze ervaren medewerkers.